grillet_kulmule_054aaeff1c.png
 

Grillet kulmule med blomkålscouscous

 

Husk at købe 4 stk kulmulefilet med skind til 4 personer

 

Sådan gør du 

  • Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.

  • Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.

  • Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.

  • Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.

  • Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.

  • Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen. 


Tip: Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken.

 

Du skal bruge: 

4 personer
4 stk kulmulefilet med skind
Frisk timian
200 g couscous
2 dl vand
3 spsk olivenolie
200 g blomkål
4 forårsløg
1/4 bundt dild
100 g gule cherrytomater
100 g røde cherrytomater
100 g feta
16 sorte oliven
Salt
Sort peter
1 citron, i både