Stegt rødspætte med sauce af champignon
Husk at købe min. 500 g rødspættefileter til 4 personer
Sådan gør du
Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Varm 1 spsk olie op i en gryde, og brun champignonerne i olien.
Opløs majsstivelsen i mælken, og hæld blandingen sammen med champignonerne.
Tilsæt bouillonterningen, og kog op under omrøring.
Lad saucen småkoge i 5 minutter.
Smag saucen til med salt og peber.
Kom rugmelet på en tallerken.
Varm 1 spsk olie op på en stor pande.
Fold rødspættefileterne sammen på midten, vend dem i rugmel, og steg dem med det samme på panden.
Steg fileterne 2-3 minutter på hver side, og dryp evt. med ekstra olie, når du vender dem.
Krydr fiskene med salt og peber.
Servér rødspætterne med champignonsauce, kogte kartofler og dampede grøntsager eller salat.
Du skal bruge:
4 personer
500 g rødspættefileter
500 g champignon
2-3 spsk rapsolie
2½ spsk majsstivelse
5 dl letmælk
1 bouillonterning
1 dl rugmel
salt og peber
Tilbehør:
kogte kartofler
dampede grøntsager el. en skål salat